VASSAL

Website beheer en design advies

Werkzaamheden

Allround digital developer & designer

In 2003  werd WordPress gelanceerd. Sinds 2005 (met versie 1.5) trok dit CMS systeem mijn aandacht. Ik was toen 2 jaar bezig met een opleiding Industrieel ontwerpen, maar digitale techniek vond ik veel interessanter dan extrusieprofielen en sterkteleer formules.

In die begin jaren was WordPress nog vrij beperkt als CMS. Page builders bestonden nog niet, waardoor je als ontwikkelaar je eigen thema moest kunnen schrijven om designs op maat te kunnen maken. En dat deed ik graag.

Tegenwoordig is dat anders. Zo’n 37% van het WWW draait op WordPress, en er is een enorme markt aan hosting aanbieders, premium thema ontwikkelaars en premium plugins. Je ziet zowat door het bomen het bos niet meer.

Vandaag de dag is het mogelijk om met de juiste plugins zonder code de meeste soorten websites te maken. Ook het implementeren van je eigen huisstijl heb je niet per sé complete kennis van code voor nodig.

 

Specialisaties:

Ik heb ruime ervaring in het schrijven van custom thema’s en plugins, en in het configureren, beveiligen en optimaliseren van WordPress websites en webshops. Een aanzienlijk deel van mijn werkzaamheden zijn als adviseur en technische hulplijn voor verschillende web-designers/developers. 

Een eigen project aannemen of het aanbieden van een compleet pakket behoort ook tot de mogelijkheden. Van registratie, hosting, installatie, configuratie, ontwerp en ontwikkeling, tot beveiliging, onderhoud en optimalisatie. Bij voorkeur ga ik langdurige relaties aan en daarom werk ik aan een beperkt aantal projecten die ik als ontwikkelaar volledig in eigen beheer heb, maar ik ben altijd beschikbaar voor advies of voor korte opdrachten en ik denk graag in mogelijkheden.

Schroom niet om contact op te nemen of een afspraak in te plannen.

Overige werkzaamheden:

solide advies voor
al je online zaken

Ruim 18 jaar ervaring in front-end webdevelopment, UI/UX en product development

uitzicht rotterdam

stuur een vraag of bericht

Stuur je vraag of wensen voor een opdracht in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Of neem direct contact op

*Telefonisch het beste bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 13:00

Op alle uitgevoerde werkzaamheden en geleverde diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.